Previous slide
Next slide

Felhívás vízitúra-vezető képzésre

A WEKING Sport és Kulturális Közhasznú Egyesület Csörötnek Község Önkormányzata megbízásából 2019. április és 2019. július közötti időtartamra vízitúra-vezetői tanfolyamot hirdet a MURA-RABA-TOUR SIHU96 sz. projekt keretében, amely az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

KÉPZÉS CÉLJA

A projekt keretében létrehozott, fejlesztett vízi-turisztikai útvonal kínálati elemeit, valamint az útvonal mentén található kapcsolódó látnivalókat, programokat – jól ismerő, azokat bemutatni képes képzett helyi vízi-túravezetők álljanak a vízitúrázni szándékozó hazai és külföldi egyének, csoportok rendelkezésére.

Továbbá vízitúrák fokozott veszélyessége okán a képzett vízitúra-vezetők szakmai felkészültsége által a vízitúrák biztonságos, balesetmentes lebonyolítása.

A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

  • a pontosan kitöltött, aláírt jelentkezési lap határidőre való beadása,
  • jó fizikai állóképesség !!!
  • úszni tudás !!!
  • előny idegen nyelv ismerete (angol, német, szlovén)
  • jó kommunikációs készség, nyitottság új ismeretek befogadására 
  • működő e-mail cím, a rendszeres kapcsolattartáshoz. FONTOS !!!

A tanfolyam elvégzéséről szóló tanúsítvány kibocsátásának feltétele:

  • a képzés legalább 80%-án történő részvétel.
  • sikeres elméleti és gyakorlati vizsga

A 4 alkalmas, 8 órás elméleti képzés, illetve a 4 gyakorlati foglalkozáson való részvétel ingyenes, azon mindenki saját felelősségére vesz részt. A képzésre maximum 10 fő jelentkezését várjuk!

KÉPZÉS RÉSZLETEI

A képzés során 4 tantermi foglalkozás kerül megtartásra. A tantermi elméleti foglalkozásokon kívül – melyeket minden esetben képzett szakelőadók tartanak – gyakorlati oktatások is részei a tanfolyamnak. A 3 hónap alatt összesen 4 alkalommal egy-egy napos gyakorlati foglalkozáson vehetnek részt a jelentkezők.

Az elméleti képzések helyszíne: Csörötnek Kuntár Lajos Művelődési Ház, illetve Akácfa Kemping és Vízitúra Kikötő. A gyakorlati foglalkozások a Rába folyó Szentgotthárd – Csörötnek és Csörötnek – Csákánydoroszló szakászán, valamint egy alkalommal a Murán kerülnek megrendezésre.

A képzésen résztvevők számára részletesen kidolgozott tananyagot biztosítunk, nyomtatott formában. A gyakorlati képzéshez felszerelést (kenu, evező, mentőmellény, stb.) biztosítunk. A képzést több előadó tartja, akik a vízitúra-vezetésben, valamint a látogató- és örökségmenedzsmentben, valamint természetvédelemben jártas szakemberek. A képzés nyelve: magyar.

A képzés várható kezdete:
2019. április 20.-án (szombaton) 9.00 óra.

Az első alakalom helyszíne:
Csörötnek, Akácfa Kemping

Ezen az első képzési napon történik majd a tanfolyam részletes időrendjének egyeztetése, véglegesítése, a képzés tematikájának ismertetése. A résztvevők ekkor szerezhetik be az oktatási kellékeket (tananyag, segédanyagok stb.) is.

A képzést záró tanúsítvány tervezett átadása:
2019. június 30.

JELENTKEZÉS

Jelentkezési lap letölthető ide kattintva.

A képzésre való jelentkezés a mellékelt jelentkezési lap értelemszerű kitöltésével és a 2019. április 15-i határidőig a megadott címre való eljuttatásával történik.

A képzéssel kapcsolatos kérdéseiket, valamint a képzésre való jelentkezésüket a hodzsi@weking.hu vagy a csorotnek-pm@sztgnet.hu e-mail címen fogadjuk!

Kocsis Zsolt polgármester
06-20/356-2823

www.weking.hu
Horváth Attila
06-20/333-5054

Sok szeretettel és kellő szakértelemmel vár minden kedves érdeklődőt!