Previous slide
Next slide

Mini bölcsőde létrehozása a Rába völgyében – Csörötneken

Csörötnek Község Önkormányzata sikeresen pályázott a Petőfi Sándor út 1. sz. alatti használaton kívüli épületének átalakítása és bővítése által megvalósítandó új mini bölcsőde kialakítására.

A „Mini bölcsőde létrehozása a Rába völgyében – Csörötneken” című és TOP-1.4.1-19-VS1-2019-00024 azonosítószámú projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 148,93 millió forint értékű vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A projekt átfogó célja a csörötneki bölcsődei ellátás helyi infrastrukturális feltételrendszerének megteremtése révén Csörötnek község és a környező települések népességmegtartó erejének növelése, a helyi társadalmi kohézió erősítése. Az új ellátás létrehozása nagymértékben elősegíti a településeken élő kisgyermekes szülők munkaerőpiacra történő visszatérését.

A település központi részén elhelyezkedő Petőfi Sándor út 1. szám alatti, használaton kívüli irodaépület átalakításával, felújításával és bővítésével jött létre a mini bölcsőde.

Bővebben:
https://www.vasmegye.hu/szechenyi2020/mini-bolcsode-letrehozasa-a-raba-volgyeben-csorotneken/


Alapdokumentumok


Együttműködési megállapodás MBE


Tervezési dokumentumok (OREGON Kft.)


Kivitelezési dokumentumok


Eszközbeszerzés


Arculat, kötelező megjelenési tevékenység


Működéshez szükséges dokumentumok


Fotók