Previous slide
Next slide

TELEPÜLÉSI KÖRNYEZETVÉDELMI INFRASTRUKTÚRA-FEJLESZTÉSEK A RÁBA VÖLGYÉBEN

TELEPÜLÉSI KÖRNYEZETVÉDELMI INFRASTRUKTÚRA-FEJLESZTÉSEK A RÁBA VÖLGYÉBEN, CSÖRÖTNEK, MAGYARLAK ÉS RÁBAGYARMAT KÖZSÉGEK TERÜLETÉN

című projekt (TOP-2.1.3-15-VS1-2016-00010)

Tisztelt Lakosok!

Befejeződött a Települési környezetvédelmi infrastruktúra-fejlesztések a Rába völgyében című projekt.

A projekt célja a fizikai munkák (övárok és záportározó építés) mellett a lakosság környezettudatos vízgazdálkodásra, takarékos vízhasználatra történő ösztönzése, az ezzel kapcsolatos tájékoztatás, szemléletformálás is.

Mindezt egy kiadvány és településenkénti lakossági fórum keretében kellene megtartanunk. Sajnos a tájékoztató fórumok megtartására a COVID19 járványhelyzet miatt nincs lehetőség. Ezért a személyes találkozást nélkülöző megoldást kell alkalmaznunk. Jelen kérdőív e célt hivatott megvalósítani.

Kérjük, hogy a kérdőív kitöltésével segítsék a projekt sikeres megvalósítását, zárását! A kérdésekre adott válaszaik összesítését követően a közeljövőben a Gotthárd TV csatornáján tájékoztató műsorra kerül sor.

E műsor keretében a projektben érintett települések polgármesterei, konzorciumi partnerek képviselői, szakemberek adnak választ a megfogalmazott javaslataikra, kérdéseikre.

Együttműködésüket előre is köszönve:

                                                                       Kocsis Zsolt polgármester, konzorciumvezető

                                                                                                                                    s.k.

https://www.facebook.com/385299881542732/posts/5031217323617608/