Previous slide
Next slide

Meghívó – közmeghallgatás és filmvetítés

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy Csörötnek Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2022. december 16-án (pénteken) 16.30 órai kezdettel közmeghallgatást tart.

A közmeghallgatás helyszíne: Kuntár Lajos Művelődési Ház (Csörötnek, Vasúti út 7.)

A közmeghallgatáson a Képviselő-testület beszámol az önkormányzat tevékenységi körébe tartozó feladatok, közszolgáltatások ellátásáról, gazdálkodásáról, fejlesztéseiről és jövőbeni fejlesztési elképzeléseiről.

A közmeghallgatáson a polgárok és a helyben érdekelt szervezetek képviselői az önkormányzat feladat- és hatáskörébe tartozóan közérdekű kérdéseket és javaslatokat tehetnek.

Közmeghallgatás keretében a megjelenteknek lehetősége van kérdést intézni az Önkormányzat, a Képviselő-testület, az Intézmények vezetői, valamint a Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai felé, valamint közérdekű bejelentést tehetnek.

Kérdéseiket, javaslataikat előre írásban is feltehetik 2022. december 15. 16.00 óráig az Önkormányzat címére papíralapon, levélben eljuttatva vagy elektronikusan a polgarmester@csorotnek.hu e-mail címre küldve.

A közmeghallgatás zárásaként levetítésre kerül a HUNGARIKUM-2020 pályázat keretében elkészült Vidék Csodái – helyi értékek Csörötneken c. film teljes, végleges változata.

Mind a közmeghallgatásra, mind a filmvetítésre nagy szeretettel várjuk Önöket.

Csörötnek, 2022. december 12.

                                                                                 Kocsis Zsolt 
polgármester