Previous slide
Next slide

Tájékoztatás – könyv és DVD rendelés

Még az ünnepek előtt minden háztartáshoz a Csörötneki Hírharanggal együtt ingyenesen eljuttatunk egy példányt a HUNGARIKUM-2020 pályázat keretében elkészült Vidék Csodái – helyi értékek Csörötneken című kiadványból (könyv), valamint a településről készült kétféle képeslapból 1-1 példányt.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a minden háztartás számára ingyenesen biztosított 1 példányon felül lehetőséget biztosítunk további példányok térítés ellenében történő igénylésére, amennyiben szeretnék e kiadvánnyal távoli (külföldi) rokonaikat, ismerőseiket, barátaikat megajándékozni karácsony alkalmából.  A könyv vételára 3.000,- Ft/db.

Továbbá ugyancsak lehetőség nyílik a Vidék Csodái – helyi értékek Csörötneken c. film igénylésére HD minőségben díszdobozos DVD formában 3.000,- Ft/DVD áron.

A könyvre és DVD-re vonatkozó vásárlási igényüket név, lakcím és darabszám megadásával kérjük, jelezzék telefonon munkaidőben a +36-94/541-022 telefonon vagy a polgarmester@csorotnek.hu e-mail címen, valamint személyesen munkaidőben a hivatalban.

Az igények beérkezésének legvégső határideje a könyv és film (DVD) tekintetében 2022. 12. 16. 12.00 óra.

Az ezt követően érkezett igényeket már csak 2023-ban tudjuk teljesíteni. A határidőig leadott igényeket várhatóan legkésőbb 2022. 12. 22-ig teljesítjük.

Csörötnek, 2022. december 12.

                                                                                 Kocsis Zsolt

                                                                                polgármester